Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Чи справедливо вчителі виставляють оцінки?
Всього 0 чоловік
Голосування
Чи комфортно Вам в навчальному закладі?
Всього 0 чоловік
Голосування
Чи подобається Вам харчування в нашій школі?
Всього 6 чоловік
Голосування
Чи подобається Вам навчатися (працювати) в нашій школі?
Всього 10 чоловік
Голосування
Як Вам новий сайт?
Всього 48 чоловік

Подяка від від електронного освітнього проекту

Дата: 21 листопада 2018 о 10:24
Автор: Бойко С. В.
142 перегляда

Шановні керівники!

Користуючись нагодою, дозвольте висловити Вам особисто та колективу, який Ви очолюєте, нашу повагу за активну життєву позицію, високий професіоналізм та прагнення виростити справжніх громадян України.

Електронний освітній проект «E-schools» успішно впроваджується в освітніх закладах України в межах виконання державної програми «Нова українська школа» та схвалений до використання Інститутом модернізації змісту освіти МОН України.

Близько 2000 закладів освіти, що зареєструвались на порталі https://e‑schools.info, отримали платформу для створення багатофункціонального сайту, підтримку електронних журналів і щоденників, технічну підтримку користувачів.

Електронні журнали і щоденники використовують практично у всіх розвинених країнах світу. Їх впровадження передбачено Концепцією розвитку електронного урядування в Україні (розпорядження КМ України від 20 вересня 2017 р. № 649-р).

Організація зворотного зв'язку між навчальними закладами та батьками, яка реалізована через можливість поспілкуватись з педагогами та адміністрацією особисто або на форумі, провести віртуальні батьківські збори позитивно впливає на загальну успішність школярів та відвідування ними занять.

Розширений функціонал порталу дозволяє батькам оперативно отримувати SMS-повідомлення про відсутність дитини в школі, переглядати успішність дитини у вигляді зведеної таблиці, в якій наведені всі оцінки по предметам з інформацією, ким і за що виставлена оцінка, здійснювати аналіз отриманих оцінок шляхом порівняння прогнозованої семестрової оцінки з розрахованою за поточними оцінками дитини, будувати графіки та діаграми успішності по предметам, пропускам занять тощо.

У Вашого освітнього закладу є досвід використання електронних щоденників та журналів. Разом з тим, ще не всі педагогічні працівники повною мірою використовують функціонал порталу.

Для активізації використання сучасних інформаційно-телекомунікаційних технологій у освітньому процесі пропонуємо поінформувати батьків про можливості розширеного функціоналу порталу.

При реєстрації значної кількості батьків на порталі https://e‑schools.info існує можливість отримати безкоштовний тестовий доступ до сервісів розширеного функціоналу протягом місяця. Для цього потрібно звернутися до служби технічної підтримки порталу та залишити заявку (тел. +38(063)170 77 021, e-mail e.schools.info@gmail.com).

Ми проводимо навчання вчителів роботі з сервісами «E-schools». Нами розроблена програма модулю підвищення кваліфікації педагогічних працівників з видачею відповідних сертифікатів (36 годин), яка впроваджується через регіональні Інститути післядипломної педагогічної освіти та схвалена до використання Інститутом модернізації змісту освіти МОН України.

У разі потреби у педагогічних працівників пройти навчання по роботі з сервісами платформи, звертайтесь до підрозділу з організації навчання - тел. +38050-3-444-999, e-mail bezruchenkovs@gmail.com.

Для закладів, які активно використовують сервіси електронних журналів та щоденників, на порталі регулярно проводяться акції та розіграші цінних призів від партнерів проекту «E-schools».

Будемо вдячні Вам за пропозиції по покращенню нашої роботи та організації заходів, що стимулюють педагогічних працівників активно використовувати функціонал порталу в освітньому процесі (ми можемо надавати буклети для батьків з інформацією про порядок реєстрації на порталі та користування послугами розширеного функціоналу, приймати участь у загальних батьківських зборах тощо).

Сподіваємось на взаємовигідну співпрацю!

З повагою,
Директор
ТОВ «КИЇВСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА АГЕНЦІЯ» А.О.Дейнега

Коментарі:
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.